Sportelőkészitő órák Budapesten

Minden szerdán 17:00-18:00

Várunk minden kedves mozogni vágyó 3-7 éves gyermeket az ügyes vagyok tornára.

Heti rendszereséggel minden szerdán mozoghatnak a gyerekek.

Ott a helye gyermekednek:

- ha többet látod mozogni, mint egy helyben ülni

- még este 8-kor is van energiája a kanapén ugrálni

- ha szeretnéd, hogy a mozgás a lénye részévé váljon

Ne maradj le! Jelentkezz be még ma! 


 Óráinkról bővebben 


Óvodások 3-5 éves korosztály

Ez a korosztály nagyon fogékony a mozdulatok felfedezésére megtanulására. Hatalmas tempóban ismerik fel erejüket és fantáziájuk végtelenségében bízva a mesevilágból merítve lehet nekik átadni az alap mozdulatokat. Így elevenednek meg az órákon a dzsungel, szavanna állatai, valamint harcosok, hősök mozdulatai. Merítkezünk a torna, jóga, atlétika mozgásanyagából. Rengeteg játék, és még több nevetés. 

 

Iskolások 6-9 éves korosztály

Alapvető mozgások és ügyesség fejlesztése, természetesen játékosan. Megtanulhatnak csapatban és egyénileg is dolgozni. A sportoló gyermek állóképessége, kitartása, fizikai és mentális képessége sokkal jobb, mint otthon ülő pajtásé. Könnyebben teljesít a suliban. Sok izgalom éri őket az iskolában,  a sporttal, mozgással ez a stressz könnyedén levezethető, így kiegyensúlyozottabb lesz. Miközben vidáman játszik észre sem veszi milyen fejlődésen megy keresztül. Barátokat szerez, nyitottabb lesz. Megtanul együtt, társaival csapatként gondolkodni és feladatokat végrehajtani. Fejlődik a térérzékelése, valamint koordinációs képességei.

Interaktív meseóra

3-8 éveseknek

A feledékeny tündér című interaktív meseóránk hatha jóga elemekre épülő foglalkozás.

Szilkó, a selyemakác tündér kalandja - szivárványon innen és túl - lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy szinte észrevétlenül szereplőivé váljanak a mesének, mely asszociációk sorozata. Együtt szövődik a történet a gyerekekkel, akik különböző - a jógapózok nevei által inspirált - állatok bőrébe bújhatnak. Szilkó útját segítve a csodaerdőbe menet a résztvevők felfedezik a szivárvány színeit. Mindezt egy kedves, Kotyogó nevű mesegyűjtő figura segíti, aki kifogyhatatlan ötleteivel, találós kérdéseivel, verseivel, énekekkel színesíti a foglalkozást, illetve a meseórát.

A meseóra időtartama 45-50 perc

Következő meseóra alkalmak: 

2020. 03.07., 14. délelőtt  11 óra, Veszprém Csillag u. 1. 

Ügyes vagyok  torna vidéken

Veszprém, Balatonalmádi, Papkeszi

Most már  vidéken is elindult az Ügyes vagyok! 

15:15-16:00 Balatonalmádi Magocskák Óvoda

16:30-17:30 Veszprém Csillag u. 1. CK Yoga & Fitness Mozgásstúdió

17:00-18:00 Papkeszi Közösségi Ház

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el